سومین شماره نشریه بصائر علمی منتشر شد

asatid-ghadiri

سومین شماره نشریه بصائر علمی منتشر شد

سومین شماره نشریه "بصائر علمی " ویژه اساتید شبکه ملی قدرت نرم، هفته سوم تیرماه ۹۹ منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، سومین شماره نشریه  بصائر علمی ویژه اساتید شبکه ملی قدرت نرم و به همت معاونت بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور و با تمرکز و تاکید بر مباحث  علمی، تحقیقی و پژوهشی، هفته سوم تیرماه ۹۹ منتشر شد.

 

گفتنی است، نشریه علمی بصائر به صورت موضوعی منتشر می شود؛ یعنی هر شماره آن به موضوعی خاص در حوزه علم، تحقیق و پژوهش اختصاص دارد.

 

 در سومین شماره این نشریه علمی، متن کامل سخنرانی  «حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ثقفی» پژوهشگر و محقق مطالعات علوم اسلامی که در تاریخ 31/3/99 به مناسبت  سالروز بسیج اساتید تحت عنوان "دولت اسلامی حلقه‌ی مستتر در بیانیه گام دوم انقلاب" در محل سازمان بسیج اساتید ایراد شده است، آورده شده. نظر به اهمیت مباحث و موضوعات مطرح شده به ویژه برای جامعه علمی و دانشگاهی کشور این معاونت بر آن شد تا این مباحث را در اختیار مدیران و اعضای شبکه ملی و قدرت نرم سازمان قرار دهد. همچنین معاونت بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور امیدوار است، اساتید فرهیخته با ارائه نقطه نظرات سازنده و روشنگرانه خویش این معاونت را در ارائه تولید محتوای پربار و غنی یاری نمایند.

 

در بخشی از این سخنرانی  چنین  آمده است:

 

بیانیه گام دوم تنها با بیانیه گام دوم فهمیده نمی شود بلکه با رجوع به عقبه دانشی و تئوریکی فهمیده می‌شود که در ۳۱ سال بیانات رهبری و متخذ از بیانات امام وجود دارد لذا شرح بیانیه گام دوم را باید در مکتب انقلاب اسلامی جستجو کرد . یا مثلاً فرض بفرمایید مقام معظم رهبری در مورد ویژگیهای جوانی که باید بیاید در این میدان کار کند 7 ویژگی را گفته اند مثلاً مومن باشد انقلابی باشد کارآزموده باشد با انگیزه باشد گذشته را بشناسد مسئولیت پذیر باشد امیدوار باشد اینها خصوصیات است اما همین جوان با این اوصاف را ما چگونه تربیت کنیم این مسئله در بیانیه دیگر بحث نمی شود یا مثلاً در این بیانیه ۷ سرفصل ذکر می شود در مورد علم و پژوهش ، معنویت و اخلاق ، اقتصاد ،عدالت و مبارزه با فساد ، استقلال و آزادی و عزت ملی و مرزبندی با دشمن ، تغییر سبک زندگی که هرکدام از اینها خودشان یک فصل مجزایی هستند اما شما ملاحظه می فرمایید که در  بخش هفتم رهبر معظم انقلاب به یک اشاره بسنده می کنند و عبور می کنند در مورد سبک زندگی .

 

از اینها معلوم می‌شود که بیانیه در یک جاهایی فقط سرفصل ارائه کرده است و باید رفت سراغ تفاسیر که در متون دیگری که گفته اند وجود دارد که مهمترین متن ، بیانات خود رهبر معظم انقلاب است ، و یا مثلاً ایشان در جای دیگری در سخنرانی که الان با این سخنرانی هم خیلی کار داریم می فرمایند من در این بیانیه چهار نکته اصلی مورد نظرم بود

1- عظمت حادثه انقلاب به لحاظ وقوع انقلاب و ماندگاری انقلاب

2- عظمت انقلاب به لحاظ راهی که طی شده و کارکرد و دستاوردهایی که در زمینه های سیاسی اجتماعی علمی عدالت آزادی داشته اما امروز من از شما سوال می کنم چند درصد حزب‌اللهی‌ها اعتماد به نفس دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی را به عنوان دستاوردهای عظیم و پر افتخار می‌دانند؟  چند درصد از ما حاضریم بگوییم که دستاوردهای انقلاب اسلامی در این چهل سال در زمینه عدالت افتخار آمیز بوده است ؟

اینها نکاتی است که باید باز شود ما تعارف که نداریم این انقلاب یک حقیقت است ما با حقیقت نمی‌توانیم تعارف داشته باشیم اگر این انقلاب حقیقتاً یک کارنامه افتخار آمیز از عدالت دارد باید رفت این را پیدا کرد با تعارف و ابلاغ نمی شود این را پیدا کرد و با بیان رهبری هم نمی‌شود که ایشان  بفرمایند و ما هم تکرار کنیم باید رفت و نشان داد باید رفت روی زمین و اینها را به دیگران نشان داد اینها تمام آن مباحثی است که می‌توان در مورد آن بحث کرد یا مثلاً عظمت چشم‌اندازی که در پیش رو داریم حقیقتاً بحث دولت اسلامی و جامعه اسلامی و تمدن اسلامی این سه مورد در این عصرتحققش عظمتی دارد به اندازه عظمت تاریخ بشر به شرطی که آن حلقه آخر را اتصال بدهد یعنی ظهور ولایت عظمی . اگر تاملی بشود همین مسئله که قرار است  سه حلقه در انقلاب اسلامی وصل شود به آن سرحلقه موعود و مورد انتظار همه بشریت ، آن وقت عظمت این سه حلقه معلوم می‌شود که چیست . این ها واقعا از قسمت هایی است که چشم انسان را خیره می کند اگر ما درست به آن نگاه کنیم .

 

 مسئله  بعدی عظمت نقش نیروی جوان متعهد است که اگر بیاید در میدان و این چشم‌انداز عظیم را محقق کند معلوم می‌شود که اینها چه جوانانی هستند از آن جوانانی که حضرت امیر علیه السلام میخواست آنها را و یا حضرت رسول اکرم آرزوی اینها را می کرد می فرمود یارانم یارانم . این ها همان جوانان می توانند باشند...

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.