جهش تولید نیازمند عزم ملی، فرهنگ سازی و همکاری همه ظرفیت‌های کشور است

asatid-ghadiri

جهش تولید نیازمند عزم ملی، فرهنگ سازی و همکاری همه ظرفیت‌های کشور است

دکتر علی مرادزاده جانشین قرارگاه جهش تولید جنبش استادی در سومین نشست راهبردی این قرارگاه (25 خرداد 99) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بر تبیین ابعاد فرهنگی ضرورت‌های جهش تولید در چارچوب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب و تبیین اهداف بیانیه گام دوم انقلاب و الزامات اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر علی مرادزاده جانشین قرارگاه جهش تولید جنبش استادی در سومین نشست راهبردی این قرارگاه (25 خرداد 99) که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: یکی از ضرورت‌های جهش تولید به ابعاد فرهنگی آن باز می گردد که باید در چارچوب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب و اهداف بیانیه گام دوم انقلاب و الزامات اقتصاد مقاومتی تبیین گردد.

 

وی افزود: فرهنگ در تمامی سطوح تولید و توزیع و مصرف و نیز در سطوح راهبردی و کاربردی و پژوهشی به ویژه فرهنگ کار و تلاش جهادی بی وقفه از اهمیت زیادی برخوردار است. جهش تولید نیازمند عزم ملی، فرهنگ سازی، هم افزایی و همکاری همه ظرفیت های کشور است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: آینده پژوهی رویکرد دیگر جهش تولید اساتید است. این امور مهم توسط بیش از ۷۰۰ کانون استادی بسیج در دانشگاه‌های سراسر کشور با جدیت دنبال می شوند.

 

مراد زاده در ادامه عنوان کرد: قرارگاه جهش تولید در سه جلسه ای که تا کنون برگزار کرده ابعاد و زوایای جهش تولید را مورد بحث و بررسی قرار داده و طرح ها و گزارش های راهبردی قابل توجهی را ارایه کرده است. کمیته امور استان ها با هماهنگ سازی اندیشکده‌ها و گروه های حل مسئله و شرکت های دانش بنیان مرتبط به بررسی و ارایه مزیت های نسبی استان ها می پردازد و بحث ارایه شده را تکمیل می کند. کمیته های رسانه ای، راهبردی، آسیب شناسی، حقوقی، اجتماعی و... هر یک بر اساس تقسیم کار مطرح شده مسئولیت های را بر عهده گرفته و پیشرفت خوبی تا کنون داشته است.

 

جانشین قرارگاه جهش تولید جنبش استادی، در پایان سخنان خود بیان کرد: جلسه آینده به بررسی نقش دستگاه های حاکمیتی و روند شناسی مطالبه گری هدفمند و سازنده خواهد پرداخت و در این زمینه تعامل با کارشناسان در قوای سه گانه را در اولویت قرار می دهد. امید است قرارگاه‌های استانی جهش تولید جنبش استادی بسیج با میدان داری کانون های دانشگاهی بسیج اساتید در سراسر کشور در امتداد این مسیر اقدامات مقتضی را انجام و نتایج را منعکس نمایند.

گفتنی است در این نشست، دکتر علی اشرف نوری دبیر کمیته وضعیت سنجی و آسیب شناسی قرارگاه جهش تولید جنبش استادی ، حاکمیت تفکر اقتصاد لیبرالی؛ عدم باور و اعتقاد به اقتصاد مقاومتی؛ چالش ذهنی برخی مسئولان در یافتن راه حل ها خارج از مرزها؛ مشکلات قانونی و نظارتی در امر تولید و قوانین دست و پاگیر؛ قوانین فسادزا‌ و مفاسد اقتصادی سیستماتیک و ساختار رانتی اقتصاد؛ واردات بی رویه قاچاق؛ ضعف دیپلماسی اقتصادی برای بازاریابی خارجی؛ تحریم ها و جنگ اقتصادی؛ تورم بالا و کاهش ارزش پول ملی و عدم ثبات ارزش پول ملی؛ عدم اولویت تولید در نظام بانکی؛ حضور پر رنگ دولت به عنوان رقیب بخش خصوصی؛ کیفیت پایین تولیدات داخلی و رقابتی نبودن آنها؛ سود زیاد دلالی و واسطه گری؛ عدم درخواست عمومی و صرف منابع در امور غیر ضروری؛ وابستگی به نفت؛  مشکلات نظام مالیاتی؛ ارتباط ضعیف میان ۳ ضلع دانش، صنعت و بازار را به عنوان آسیب ها و موانع جهش تولید مطرح کرد.

در ادامه نیز  مفتاحی رئیس کمیته استان‌های قرارگاه جهش تولید جنبش استادی، گزارشی از ظرفيت‌ها و مزيت‌هاي نسبي استان‌ها ارائه کرد.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.