شنبه مهربانی و بردباری

asatid-ghadiri

شنبه مهربانی و بردباری

معاونت بررسی و تحلیل سازمان بسیج اساتید کشور در یادداشتی با بیان توصیه‌های امام دلسوز ملت به ارائه راهکارهای علاج پیش‌گیرانه از بروز وقایع و حوادث پس از انتخابات پرداخته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور در متن یادداشت معاونت بررسی و تحلیل چنین آمده است:

 

 انتخابات در یک کشورِ مردم سالار، ظرفیت اصلی برای اثبات پایگاه اجتماعی آن است که اگر با قدرت و بُرد خبری وسیع، وحدت ملی را در پشتیبانی از نظام به نمایش بگذارد، بهره‌ی کافی از ظرفیت اجتماعی آن برده شده است. در غیر این صورت خسارتی سنگین در سودِ سرمایه‌ی ملی یعنی حضور، به ارمغان خواهد داشت.

 

بنابراین دشمن با ناکامی در بی‌رونق کردن انتخابات، در فاز دوم تمام توان خود را مصروف ایجاد اختلال در بهره برداری پس از آن می‌کند؛ همانگونه که در انتخابات ۸۸ موفق به این کار شد.

 

نکاتی که در ذیل می‌آید توصیه‌هایی از امام دلسوزِ ملت است برای پیروزی کامل آنها.

 

یک- اگر جمعه روز انتخابات تجلی رقابت بود، فردای انتخابات و شنبه‌ی پس از آن "شنبه مهربانی و بردباری" است . (۸۸/۳/۲۲). دو صفت مهربانی و بردباری در واقع علاج پیش‌گیرانه از بروز وقایع و حوادث رنج‌آورِ پس از انتخابات است.

 

دو - همه مردم بخصوص برندگان انتخابات و طرفداران ایشان باید بدانند؛ "ملت؛ بزرگترین برنده‌ی انتخابات" است (۸۴/۳/۲۸) روز انتخابات، روز نمایش "الگوی مردم سالاری دینی"(۹۲/۳/۲۸) و "یاس دشمن است." (۶۸/۵/۸) لذا اولین تشکر را باید از مردم داشته باشیم.

 

سه - تشکر دوم از تمام نامزدهای نمایندگی و رقبا است. زیرا ؛ "حضور نامزدها"، بزرگترین کمک به رقابت انتخاباتی است. (۸۰/۳/۱۹) و همین حضور موجب گرم شدن فضای انتخابات و افزایش مشارکت مردم و تحقق مشارکت حداکثری بوده است.

 

چهار - هم فرد و وکیل منتخب و هم حامیان و طرفداران ایشان، باید "پیروزی و موفقیت خود را از خدا بدانند" (۷۶/۳/۳) و شاکر الطاف او باشند و به درگاه او بیش از هر کس احساس مسئولیت کنند. منتخبان و حامیان ایشان به گونه‌ای عمل نکنند که؛ "طرفداران سایر نامزدها احساس خسارت نکنند."( ۸۰/۳/۱۹)

پنج - واکنش نامزدهایی که پیروز نشده‌اند نیز مهم است. "تبریک کاندیداهای انتخاب نشده به نامزد منتخب یک رفتار نجیبانه است. (۹۲/۴/۵) به همین دلیل هم کاندیداهای غیر پیروز و هم حامیان ایشان باید به این رفتار اخلاقی و نجیبانه، ملترم باشند.

 

شش - "نتیجه انتخابات، هر چه باشد معتبر است" (۹۶/۱/۱) پذیرش نتیجه انتخابات یک حق الناس است ( ۹۲/۱۰/۱۴) و "خدشه در سلامت انتخابات، [بدون هیچ دلیل و مدرک] از عادت‌های بد است." (۹۴/۶/۱۸) از گفتارهای تفرقه‌انگیز و دلسرد کننده، پرهیز گردد. ( ۸۴/۳/۲۸)

 

هفت - "شادمانی یا ناشادمانی نباید کسی را وادار به رفتار غیر خردمندانه کند." (۹۲/۳/۲۵)

 

هشت - همه باید بدانند و بپذیرند "نامزد منتخب نماینده همه مردم ایران" است (۸۴/۳/۲۸) وکیل منتخب با هر تعداد رای که ازسوی قانون مقبول است، نماینده‌ی همه مردم منطقه، اعم از موافقان و مخالفان خود است. لذا باید با رفتاری اخلاقی و کریمانه با همگان مواجه شود.

 

نُه - پس از پیروزی در انتخابات ( ۳اسفند ۹۸)، تا افتتاح مجلس یازدهم و پذیرش رسمی مسئولیت (۷خرداد ۹۹) منتخب مردم، حدود ۱۰۰روز فرصت دارد تا با مطالعه دقیق درباره وظایف نمایندگی و فرصت‌ها و تهدیدهای منطقه خود با هم‌فکری نمایندگان سابق و کاندیداهای رقیب از تجربیات و ایده‌ها و برنامه‌های آنان استفاده کرده و در این فرصت پای درد دل مردم حوزه انتخابیه‌اش بنشیند و بدون واسطه دردها را از زبان ایشان بشنود.

 

ده - "نخستین وظیفه‌ی فرد منتخب استفاده از زمان پذیرش رسمی مسئولیت، تلاش بی‌وقفه در رفع مشکلات مردم است."(۸۴/۳/۲۸)

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.