اولین گزارش اندیشکده مطالعات راهبردی جمعیت بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد

asatid-ghadiri

اولین گزارش اندیشکده مطالعات راهبردی جمعیت بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد

پژوهش صورت گرفته در اندیشکده مطالعات راهبردی جمعیت با انجام عملیات میدانی (تکمیل پرسشنامه از جامعه آماری که حدود ۶ هزار مورد می باشد) به مراحل پایانی خود نزدیک شده و بنابراین در اولین جلسه شورای راهبردی جمعیت استان در سال ۹۸ گزارش اولیه پژوهش ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید خراسان رضوی، به مناسبت روز ملی جمعیت اولین جلسه شورای راهبردی جمعیت استان در سال 1398، با همکاری اندیشکده مطالعات جمعیت بسیج اساتید دانشگاه فردوسی به ریاست  مهندس جعفری معاون  سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با حضور اعضای جلسه شورای راهبردی جمعیت استان و شورای اندیشکده جمعیت  در محل سالن جلسات استانداری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای نیری مدیر کل ثبت احوال خراسان رضوی به عنوان دبیر جلسه شورای راهبردی جمعیت ابتدا به تشریح ضرورت تشکیل شورای راهبردی جمعیت و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم پرداختند و به زمان ابلاغ دستور تشکیل جلسه و زمان برگزاری جلسه و تعداد جلسات برگزار شده در استان و عملکرد جلسه اشاره نمودند ودلایل توجیهی ومناسبتی برگزاری جلسه با حضور مدعوین میهمان را تشریح و سپس وضعیت آمارهای ثبتی انسانی استان در سال 97 و مقایسه آن با سطح کشوری از حیث چهار واقعه حیاتی  را ارائه نمودند.

لازم به ذکر است شورای راهبردی جمعیت استان خراسان رضوی در سال 97 طی جلسات کارشناسی بمنظور رصد علمی موضوع جمعیت و تحولات آن و در راستای جامه عمل پوشاندن به مفاد سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، به ایجاد کمیته علمی شورا بعنوان بازوی تحقیقات و پژوهش شورا تصمیم گیری نمود.

پژوهش صورت گرفته که مستقیما زیر نظر دکتر حسنی رییس اندیشکده جمعیت بسیج اساتید خراسان رضوی به انجام رسیده است با انجام عملیات میدانی (تکمیل پرسشنامه از جامعه آماری که حدود 6 هزار مورد می باشد) به مراحل پایانی خود نزدیک شده و بنابراین در اولین جلسه شورای راهبردی جمعیت استان در سال 98 گزارش اولیه پژوهش ارائه گردید.

دکتر حسنی در ابتدا عنوان کرد تغییر سیاست‌های جمعیتی نیاز به برنامه جامع هم در سطح خرد عاملیت و هم در سطح کلان (ساختارها) دارد. تا بتوان به تغییر رفتارهای باروری دست یافت. سیاست‌های جمعیتی اگر اجرا شود می توان در طی زمان به تغییر جمعیتی رسید.

درست است که مساله کاهش باروری را داریم اما وقتی بحران بوجود می‌آید، که به رشد منفی برسیم. کشور الان در بهترین وضعیت ساختاری است . باید از این فرصت طلایی استفاده کرد.

هدف از تشکیل خانواده تعالی جمعیت است. یعنی نسل برتر، پس فرزند پروری اهمیت یافته بطوریکه فرزندپروری مقدم بر فرزندآوری است.

 

[[{"fid":"4292","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"class":"file-default media-element","data-delta":"1"}}]]

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.