همکاری علمی پژوهشگاه قوه قضاییه با اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند

همکاری علمی پژوهشگاه قوه قضاییه با اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند

در آستانه برگزاری نخستین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند، معاون علمی بسیج اساتید و رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه بر همکاری در توسعه حکمرانی هوشمند و ارتقای کارآمدی نظام قضایی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور و دبیر اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند با حجت الاسلام دکتر مهدی هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در محل آن پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، دکتر آرایی با اشاره به اهداف اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند گفت: این کنفرانس برای نخستين بار در کشور از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با همکاری دانشگاه تهران برگزار می شود و هدف اصلی آن ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی و سیاستگذاری عمومی مبتنی بر هوشمندسازی است.

حجت الاسلام دکتر هادی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: پژوهشگاه قوه قضاییه بعنوان مرکز ثقل مطالعات راهبردی و تصمیم سازی در سطح قوه قضائیه، آزمايشگاه حکمرانی قضایی، هوش مصنوعی و حکمرانی داده  جزو برنامه ها و اقدامات مهم آن می باشد.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه تأکید کرد: این پژوهشگاه آمادگی کامل دارد تا هدایت و کمک علمی و پشتیبانی محور و پنل تخصصی حکمرانی قضایی هوشمند را در این کنفرانس داشته باشد و حتی از اختصاص غرفه نمایشگاه حوزه قضایی در روز برگزاری کنفرانس نیز استقبال می نماید.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.