موسوی خوئینی‌ها و فرار به جلو

asatid-ghadiri

موسوی خوئینی‌ها و فرار به جلو

دکتر اکبر غفوری ، مسئول بررسی و تحلیل بسیج اساتید دانشگاه یزد در یادداشتی در رابطه با نامه موسوی خوئینی ها به مقام معظم رهبری که یادآور نامه منتظری به امام خمینی می باشد و باعث خوشحالی دشمنان و معاندان نظام گردید، چند نکته قابل توجه ارا بیان کرده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان یزد، در متن یادداشت دکتر اکبر غفوری عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی و مسئول بررسی و تحلیل کانون بسیج اساتید دانشگاه یزد در پاسخ به نامه موسوی خوئینی‌ها به مقام معظم رهبری چنین آمده است:

 

 بله مشکلات در جامعه وجود دارد فشارِ اقتصادی، مردم را «مضطرب» و «پریشان» کرده ،احساس ناامیدی ،عصبانیّت و «سردرگمی» را در بخشی از مردم می بینیم اما دو سوال اینجا مطرح هست :

 

۱- آیا این، همه واقعیت‌های جامعه است ؟ یا اینکه در کنار این مشکلات پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه نظامی، دفاعی، علمی، پزشکی،کشاورزی و..هم داشته‌ایم .موقعیت و نفوذ منطقه ای ما که اگر روزی اسرائیل شعار از نیل تا فرات را می داد امروزه دور مرزهای خود دیوار آهنی کشیده و ما پا را روی گلوی آن کشور گذاشته ایم به قول نخست وزیر رژیم اشغال‌گر قدس، جمهوری اسلامی ایران در پایتخت ۴ کشور عربی حضور دارد. و جایگاه جهانی ما را باید دید که در شرایط تحریم در حیات خلوت امریکا نفوذ می کنیم که حتی دشمنان ما به ان اعتراف می کنند.

 

۲- عامل این مشکلات اقتصادی چه کسی است ؟چرا ایشان از هم فکران خود که بیش از سی سال در حاکمیت حضور داشتند سوال نمی کنند؟ این جمله که  تاریخ تکرار می شود را عملا می‌بینیم. در جریان جنگ جمل، طلحه و زبیر به تحریک معاویه آتش جنگ را برافروخته بودند. بهانه آنها خونخواهی عثمان بود و حال آنکه طلحه و زبیر به گواه همه مورخان از قاتلان عثمان بودند و در مقابل، حضرت امیر(ع) - بازهم به گواه تاریخ - فرزندان خود، امام حسن و امام حسین علیهما‌السلام را به دفاع از خلیفه سوم فرستاده بود. اینگونه بود که امیر مومنان‌(ع) درباره این دو فرمودند « إِنَّهُمْ لَیَطْلُبُونَ حَقّاً هُمْ تَرَکُوه وَ دَماً هُمْ سَفَکُوهُ ... آنها حقی را مطالبه می‌کنند که خود وانهاده‌اند و خونی را می‌طلبند که خود ریخته‌اند»! حالا می بینیم چگونه آقای خوئینی‌ها تمامی مشکلات و بلاهایی که خود و دوستان هم حزب و گروهشان به مردم مظلوم این دیار تحمیل کرده‌اند را به کلیت نظام نسبت می‌دهند‌ .

 

متاسفانه «تناقض‌ها و تبعیض ها» و «شکافِ میانِ نظر/ عمل و وعده/ واقعیّت»، و از سوی دیگر، «بی‌عملی» و «تنبلی» و «کم‌کاریِ» دوستان ایشان باعث این مشکلات شده است .براساس قانون اساسی رهبری سیاست های کلی نظام را تبیین می کند اما اجرا ان بدست قوه مجریه هست که بیش از سی سال در اختیار دوستان ایشان بوده است شعارهای ۱۷سال قبل را نگاه کنید اگر دوستان ایشان که در حاکمیت بودند به آنها عمل می کردند امروز این مشکلات نبود .اگر در دوره ۸ ساله اصلاحات بجای پرداختن به اصلاحات سیاسی وجامعه مدنی دست به اصلاحات اقتصادی زده بودند امروز این مشکلات نبود.

 

اگر در دوره هاشمی دوستان ایشان بجای نسخه برداری ار نسخه های بانک  و صندوق بین اللملی پول  و رواج اشرافی‌گری توجهی به نسخه‌های درونی می‌کردند امروز شاهد این مسائل نبودیم.اگر دوستان آقای موسوی خوئینی ها طی این ۷ سال بجای اعتماد به امریکا و اروپا به ظرفیت ها و توان داخلی توجه کرده بودند امروز شاهد این مسائل نبودیم.

 

اگر به توصیه های رهبری در دولت اصلاحات و اینکه اصلاحات باید مبارزه با فقر و فساد و تبعیض باشد، دوستان آقای خوئینی ها توجه می کردند شاهد مسائلی که فرمودند نبودیم.

 

اگر مجلس که اکثرا دوستان ایشان بودند به فرمان ۸ ماده ای مقام رهبری در خصوص مبارزه با فساد توجه می‌کردند، امروز شاهد این مسائل نبودیم .

 

آقای موسوی خوئینی‌ها بجای اینکه خودشان و دوستانشان را مورد سوال قرار دهند وپاسخگوی مسائل امروز باشند و شرمنده مردم ،دچار فرافکنی و خطای تعلیل شده و سیاست فرار به جلو را دنبال می کنند.

 انتهای پیام/

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.