بی‌اطلاعی سخنگوی دولت از فرآیند احراز صلاحیت‌ها در شورای نگهبان

asatid-ghadiri

بی‌اطلاعی سخنگوی دولت از فرآیند احراز صلاحیت‌ها در شورای نگهبان

جنبش استادی و نود کانون بسیج اساتید استان اصفهان با صدور بیانیه‌ای حمایت کامل خود را از اقدامات اخیر بررسی احراز صلاحیت‌های داوطلبان انتخابات مجلس اعلام کرده و معتقدند: موضع اخیر سخنگوی دولت در خصوص عملکرد شورای نگهبان نشان از بی‌اطلاعی وی از فرآیند احراز صلاحیت‌ها دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید اصفهان، در متن این بیانیه آمده است:

 

در روزهای اخیر و اتفاقاتی که سابقه کمتری در چهل سال دوران پرشکوه انقلاب اسلامی دارد، حفظ وحدت بیش از پیش ضرورت دارد. سخنان مقام عظمای ولایت در خطبه‌های نماز جمعه مورخ ۲۷ دی‌ماه ۹۸ مبنی بر اینکه هیچ‌ چیز نباید جوشش مردمی تشییع سردار سلیمانی و حرکت قدرتمندانه سپاه در پاسخ کوبنده به دشمنان را خدشه‌دار نماید، در همین راستا ارزیابی می‌شود.  

 

در این شرایط دشوار متأسفانه موضع‌گیری‌ها و سخنان بعضی از افراد در پست‌های مهم و حساس دولتی و غیردولتی مشاهده می‌شود که تنها و تنها باعث سوءاستفاده دشمنان در فضاسازی برعلیه نظام شده و دشمنان نظام با استفاده از این ابزار تلاش می‌نمایند وحدت ملی را خدشه‌دار نمایند.  

 

موضع اخیر سخنگوی محترم دولت در خصوص عملکرد شورای نگهبان آن‌هم به استناد اتفاقات اخیر نشان از بی‌اطلاعی وی از فرآیند احراز صلاحیت‌ها دارد. شعارهایی نظیر آشتی و وحدت ملی که در برخی ایام توسط بعضی از سیاسیون مطرح می‌شود و اتفاقاً مصادف با ایامی است که حول یک موضوع ملی وحدت جامعه شکل‌گرفته به نظر می‌رسد صرفاً در راستای ماهیگیری از آب گل‌آلود بوده  و هدفی جز خدشه‌دار نمودن وحدت شکل‌گرفته ندارد. 

 

 مقایسه عملکرد نظارتی شورای نگهبان مربوط به سال ۵۸ با سال‌های اخیر باعث تعجب است از این جهت که  این سؤال مطرح است که کدام‌یک از گروه‌های اشاره شده در مرقومه سخنگوی محترم دولت در سال ۵۸ به‌عنوان مخالف نظام یا جریان اپوزسیون محسوب می‌شده‌اند یا مسائل امنیتی و اطلاعاتی داشته‌اند که رد صلاحیت شوند.

 

 آیا این مقایسه صرفاً جهت تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی به‌ویژه جوانانی که اطلاعاتی کاملی از شرایط آن دوران ندارند نیست؟ به زعم سخنگوی محترم دولت آیا افرادی که اصل نظام یا قانون اساسی یا حتی بخش‌هایی از آن را قبول ندارند می‌توانند نماینده جامعه و مردم انقلابی باشند؟ آیا افرادی که سابقه مسائل مالی و یا محکومیت‌های قضائی دارند و بعضاً از موقعیت خود سوءاستفاده  نموده‌اند می‌توانند در جایگاهی قرار گیرند که امکانات وسیعی در اختیار آنان است؟ چه کسی تضمین می‌کند که این افراد مصالح ملی را فدای مصالح شخصی و حزبی ننمایند. در کجای دنیا سراغ دارید که افراد مختلف بدون هیچ نوع گزینشی امکان حضور در جایگاه‌های مهم دولتی، قانون گداری یا تصمیم‌گیری داشته باشند. این شعار صرفاً یک شعار غیرعملی است و در جهت فضاسازی بر علیه تصمیمات شورای نگهبان ارزیابی می‌شود.

 

 البته لازم به  ذکر است که به هرحال نقد منصفانه تمامی نهادها و ارگان‌های نظام امری ضروری است و شورای نگهبان نیز از این قاعده مستثنا نیست. اما نقد عملکرد با تخریب، تضعیف و فضاسازی علیه یک‌نهاد قانونی آن‌هم در راستای نگاه حزبی کاملاً متفاوت است.

 

جنبش استادی و نود کانون بسیج اساتید استان اصفهان ضمن حمایت کامل از شورای نگهبان، قاطعانه از این نهاد قانونی جمهوری اسلامی می‌خواهد تحت تأثیر فضاسازی‌های حزبی و سیاسی قرار نگرفته و از ورود افرادی که سوءسابقه داشته یا مخالفت آنان با نظام جمهوری اسلامی روشن است و موضع‌گیری‌های آنان در جهت خواست دشمنان نظام است با قدرت جلوگیری نمایند.

 

همچنین به ملت شریف ایران اعلام می‌داریم با عنایت به فرموده رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر بیمه شدن انقلاب به دلیل حضور گسترده در انتخابات، بدون توجه به فضاسازی‌های جریان‌های سیاسی با حضور گسترده خود در انتخابات و انتخاب نیروهای جوان و انقلابی وحدت خود را به جهانیان به اثبات برسانند و آینده انقلاب و نظام را تضمین نمایند.

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.