استاد بسیجی رصدگر جریان‌ساز و تصمیم‌گیر دانشگاه و شهر خود است

asatid-ghadiri

استاد بسیجی رصدگر جریان‌ساز و تصمیم‌گیر دانشگاه و شهر خود است

محمدرضا ابن‌الدین حمیدی قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور در جریان هم اندیشی « دانشگاه انقلابی پیشران تحقق مردم سالاری دینی » گفت: زمانی می‌توانیم به عنوان گروه مرجع رجوع مردم باقی بمانیم که بتوانیم زبان گویای مردم باشیم و نیازهای مردم، مشکلات سیاسی را شناسایی کرده و بیان کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، ابن الدین حمیدی با اشاره به مردم سالاری دینی گفت: آن هنگام که سخن از مردم سالاری دینی به میان می آید، تفاوت‌های آن با دموکراسی غربی آشکار می‌شود. که این تفاوت‌ها وجه ممیز جمهوری اسلامی ست. دموکراسی یا به تعبیری مردم سالاری، نقش دادن به مردم در حاکمیت است. اما مردم چگونه می توانند نقش خود را در حاکمیت نشان دهند؟ اگر قرار باشد که مردم در تعیین سرنوشت خوشان مداخله کنند یا باید خود و یا نماینده شان این کار را کنند. خود مردم سالم ترین و رسمی ترین حضورشان در مردم سالاری دینی، حضور در پای صندوقهای انتخابات است که این اتفاق در کشور ما می افتد. راه دوم این است که مردم برای دریافت مطالباتشان، به کف خیابانها بیایند و اعتراض کنند که این امر زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.

 

قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: نمایندگان مردم همیشه نماینده های رسمی نیستند. در جامعه افرادی را داریم که نخبه هستند و به عضویت گروه های مرجع درآمدند. با افرادی مواجهیم که مدیران افکار عمومی‌اند. بسیار پیش آمده که در هنگام انتخابات اساتید برای شناسایی کاندید اصلح توسط دانشجویان یا نزدیکان مورد پرسش قرار گیرند و این نشان از آن دارد که دانشگاهیان بخشی از گروه‌های مرجع هستند و مورد رجوع افکارعمومی قرار می گیرند. همچنین در مجامع کوچکتر نیز مخاطب نقدهای مختلف قرار می گیرند. که این ظرفیت خوبی است.

 

ابن الدین حمیدی با طرح این پرسش که چرا ظرفیت گروه‌های مرجع در اختیار انقلاب قرار نگیرد گفت: اساتید دانشگاه‌ها از ظرفیت گروه‌های مرجع هستند و چرا نباید این ظرفیت در مسیر تعالی انقلاب اسلامی هزینه شود. چرا وقتی به عنوان معلم و استاد مرجع هستیم از این ظرفیت به نفع انقلاب اسلامی استفاده نکنیم. از ابتدای انقلاب اسلامی گروه های مرجع اجتماعی به طور متناوب تغییر کرده و گروه‌های مرجع دیگری به فهرست آن اضافه شده است که سلبریتی‌ها از مشهورترین آنها هستند. اما تنها گروه مرجعی که کمترین آسیب را در این سال‌ها دیده و خللی به آن وارد شده، گروه مرجع معلمین و اساتید بوده و هست و کماکان توانسته این جایگاه را حفظ کند و می خواهیم این جایگاه را هزینه انقلاب اسلامی کنیم.

 

محمدرضا ابن الدین حمیدی با بازخوانی ظرفیت بسیج اساتید گفت: جنبش بسیج اساتید در تلاش است تا دو ظرفیت علمی پژوهشی و ظرفیت بصیرتی اساتید را فعال کند. اندیشکده‌های مطالعات راهبردی مبادی و مظاهر علمی هستند که اساتید بسیجی تلاش می‌کنند بین مشکلات جامعه و تخصص‌شان یک نسبت برقرار کنند. هر استاد بسیجی باید بتواند در یکی از این گروه‌های علمی یا اندیشکده‌ها، تخصص خود را به میدان بیاورد. محیط زیست، جمعیت، رسانه، خانواده، سلول‌های بنیادی و همه موضوعات اینچنینی محورهایی ست که کشور به تخصص اساتید در آن نیازمند است و اساتید باید صادقانه، عالمانه و بسیجی‌وار این توان را در اختیار کشور بگذارند.

 

وی با اشاره به ظرفیت بصیرتی اساتید گفت: هر استاد بسیجی باید به رصدگر جریان ساز و تصمیم گیر دانشگاه و شهر خود در قالب کانونی که در آن عضو است تبدیل شود. زمانی می‌توانیم به عنوان گروه مرجع رجوع مردم باقی بمانیم که بتوانیم زبان گویای مردم باشیم. نیازهای مردم، مشکلات سیاسی را شناسایی کنیم و بیان کنیم. که اگر ما سکوت کنیم و نتوانیم این مشکلات را بیان کنیم، از زبان رسانه‌های معاند و خارجی طرح می‌شود. اگر نتوانیم زبان گویای مردم باشیم و به موقع در تصمیم گیری‌های حکمرانان کشور دقت کنیم و اگر انحرافی با ارزش‌های انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری مشاهده کردیم، به موقع، به اندازه، عالمانه، هشیارانه هشدار دهیم و موضع‌گیری کنیم. آتش به اختیار وارد شویم. ظرفیت بصیرتی استاد باید برای انقلاب اسلامی هزینه شود.

 

قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: در موضوع انتخابات باید اساتید بسیجی آسیب‌های وارد بر دموکراسی در شرایط کنونی را شناسایی کرده و برای آن راه حل ارائه دهند.

 

باید انتخابات ساز باشیم. نمی توانیم وابسته به جناحی باشیم. بلکه باید فضای انتخاباتی را شاداب کنیم و مشارکت بیشتر مردم را در صحنه‌های انتخابات جلب کنیم. باید برای جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به چرخه انتخابات راهکار مناسب پیدا کنیم. و بسنجیم که چگونه می‌توان از آسیب رساندن گرایش‌های مختلف سیاسی به مردم جلوگیری کرد. چگونه از مرزبندی‌‍ها و قطب بندی‌های قومی، نژادی و جناحی عبور کنیم و نقش گروه مرجع و سازمان جنبش اساتید را برای شناسایی و رفع مشکلات انتخابات ایفا کنیم.

 

وی با اشاره به ظرفیت‌های بسیجیان گفت: در روزهای آتی یک رویداد استارت آپی با محوریت انتخابات را در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می کنیم تا به عنوان آزمونی برای ایده‌های برتر در بهترین شکل برگزاری دموکراسی دینی برگزار شود و اساتید با حضور در این آزمون، ایده‌ها و نظریه‌های نو برای انتخابات را بیان کنند. نظریه‌های برتر در اختیار شورای نگهبان و وزارت کشور برای برگزاری بهتر انتخابات قرار خواهد گرفت و از ایده‌های برگزیده تقدیر خواهد شد. این نقش جدی و بزرگ سازمان بسیج اساتید کشور است .

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.