ضرورت تشکیل کارگروه مسأله‌یاب و تسهیل‌گران مشترک استانداری و سازمان بسیج اساتید مازندران

asatid-ghadiri

ضرورت تشکیل کارگروه مسأله‌یاب و تسهیل‌گران مشترک استانداری و سازمان بسیج اساتید مازندران

پیشرفت پایدار و رفع موانع توسعه‌ای استان مازندران با رویکرد حلّ‌المسایلی استادان دانشگاه‌های استان از محورهای مهم نشست کاریِ استاندار مازندران و رییس سازمان بسیج اساتید کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید کشور، مجتبی زارعی رییس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور به اتفاق رحمت عباس‌تبار، رییس و معاونین سازمان بسیج اساتید مازندران و جمعی از اعضای شورای راهبردی بسیج اساتید استان، با حضور در استانداری با استاندار مازندران به دیدار و گفت و گو پرداختند.

 

مجتبی زارعی با مثبت و کارافزا ارزیابی کردن روحیه جوانی و سوابق رزمندگی و تجارب وزارت کشوری  استاندار مازندران گفت؛ بسیج اساتید کشور در دوره تحولی خود با توجه به امکانات گسترده دانشی و منابع انسانی خود در سراسر کشور به دنبال ایجاد نشاط و جنبش استادی برای کمک به دولت و مردم با رویکرد حلّ‌المسایلی است.

 

وی گفت موفقیت دولت و استانداری در مؤلفه‌های توسعه ملّی و استانی به افزایش سرمایه اجتماعی نظام در کشور و مازندران تبدیل خواهد شد و استاندار امکانات علمی و سرمایه انسانی بسیج اساتید را جزو دارایی‌های مهم در برنامه‌ریزی‌های استانی به حساب آورد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت با توجه به خوانش اجزای نظریه مردم‌سالاری دینی _ تمدنی در می‌یابیم که «علم» و «کارامدی» از مهم‌ترین مؤلفه‌های مورد تأکید در این نظریه و بیانیه راهبردی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است،

وی افزود، با توجه به بررسی محورهای توسعه‌ای استان نظیر کشاورزی و توریسم، اقتصاد دریا و دامپروری و صنعت درمی‌یابیم که بخاطر فقدان سیاست‌های آمایشی و فقدان توجه به زنجیره ایده تا مصرف و بازار، فراوری‌ها و صنایع تبدیلی، محورهای خداد دادی مازندران به تولید ارزش افزوده، ثروت و قدرت پایدار منجر نمی‌شود؛

 

زارعی گفت بی‌ارتباط و بی‌اثر بودن جمعیت عظیم ۱۸ هزار نفرهٔ فارغ‌التحصیل کشاورزی استان با بخش پرنیاز کشاورزی مازندران و فقدان آثار مستقیم حضور بیست میلیونی گردشگر وارده به استان در افزایش ثروت و بهبود فضای کسب و کار مردم استان و توقف بسیاری از واحدهای صنعتی ناشی از عدم مداخله علم و پژوهش و دانشگاه در حلّ مسایل است که خوب است استاندار جوان و باتجربه زمینه‌های حضور دانشگاهیان، هسته‌های علمی مسئله‌یاب و مؤسسات علمی راهبردی و مسأله‌محور را برای برون‌رفت از وضعیت فعلی فراهم کند.

 

استاندار مازندران نیز با ابراز خرسندی از دیدار با استادان بسیجی و استقبال از رویکرد تحولی سازمان بسیج اساتید گفت: استانداری مازندران بروکراسی غیرمولد را از موانع توسعه در کشور و مازندران ارزیابی می‌کند؛ زمان، زمانِ اقدام و عمل است و من با فضایی که در یک فرصت مطالعاتی راهبردی ۱۰۰ روزه  طراحی کردم به این نتیجه رسیدم که باید سرمایه‌های مادی، معنوی و منابع استان را از محاصره قوانین دست و پاگیر و بروکراسی غیرمولد آزاد کنم ازاین‌رو به نقش سازنده تسهیل‌گران به عنوان راه میانبر برای پیشرفت استان توجه خواهد شد.

 

حسین‌زادگان افزود: ما نیازمند کار جمعی هستیم، نباید اجازه دهیم سرمایه اجتماعی نظام کاهش یابد، برای پیشرفت نیازمند نشاط اجتماعی و تشکل‌های غیر دولتی از همه سلایق بخصوص بسیج هستیم.

 

استاندار مازندران با استقبال از اعلام همکاری استادان بسیجی در روند توسعه استان گفت، این جلسه برای من جلسه متفاوتی بود چون به دور از برخی خصوصیات مرسوم، دغدغه پیشرفت استان را محور صحبت با استانداری قرار داد؛ ازاین‌رو من با حضور استادان دانشگاه به خصوص استادان بسیجی در کارگروههای برنامه‌ای استانداری موافقم و علاوه‌بر این، خواستار تشکیل کارگروه جداگانه استادان مسأله‌یاب بسیجی با همین رویکرد حلّ‌المسایلی که رییس سازمان بسیج اساتید کشور در این جلسه گفت برای کمک به رفع مشکلات مردم و توسعه استان هستیم مشروط بر این که استادان با رویکردی علمی _ پژوهشی راه عملی و میانبر را اکتشاف و اعلام کنند. علاوه بر این ترتیبی اتخاذ می‌کنم و به دفتر  دستور خواهم داد که جلسه دوجانبه با همین کیفیت در دوهفته یکبار برای گفت‌وگوهای ناظربه مسئله تنظیم و تکرار شود.

 

 گفتنی است در این دیدار صمیمی، معاونین بسیج اساتید مازندران و برخی اعضای شورای راهبردی این سازمان در جلسه به طرح دغدغه‌های توسعه‌ای خود در حضور استاندار پرداختند.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.