تناقضات سازمان جهانی بهداشت عامل بی اعتمادی به واکسن های مورد تایید این سازمان است

asatid
معاون منابع انسانی بسیج اساتید استان اصفهان؛

تناقضات سازمان جهانی بهداشت عامل بی اعتمادی به واکسن های مورد تایید این سازمان است

بیژن شمس معاون منابع انسانی بسیج اساتید استان اصفهان، گفت: در کشور ما یک واکسن توسط وزارت دفاع با نام سپند کاملا با ژنتیک و پروتکل های ایرانی بدون در نظر گرفتن سازمان جهانی بهداشت در حال ساخت است.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان اصفهان، بیژن شمس معاون منابع انسانی بسیج اساتید استان اصفهان در گفت‌وگو با صاحب نیوز با بیان این که تناقضات سازمان جهانی بهداشت عامل بی اعتمادی به واکسن های مورد تایید این سازمان شده است، گفت: در کشور ما یک واکسن توسط وزارت دفاع با نام سپند کاملا با ژنتیک و پروتکل های ایرانی بدون در نظر گرفتن سازمان جهانی بهداشت در حال ساخت است.

در ابتدای این گزارش آمده است؛ «دکتر مصطفی معین»، رییس شورای عالی نظام‌پزشکی، در یادداشتی تلگرامی نوشت: «واکسن جدید کرونا از نوع واکسن RNA است! با تزریق واکسن، بخش کوچکی از کُد ژنتیکی ویروس وارد بدن می‌شود و سیستم ایمنی آن را بعنوان یک عامل خارجی شناسایی می‌کند!»

این اظهار نظر در کنار کمپین ضد انقلاب باهدف فشار به دولت ایران برای خرید واکسن خارجی از اروپا نگرانی ها از پیشبرد پروژه های ایجاد اختلالات ژنتیکی غرب و جنگ بیولوژیک با کشورهای غیر همسو را بیشتر کرده است.

همین موضوع باعث نگرانی بسیاری از کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت در جهان شده است. تولید واکسن‌های DNA و RNA یکی از ساده‌ترین‌ها است، اما فن آوری‌های انتقال مواد ژنتیکی به سلول‌های بدن هنوز به خوبی توسعه نیافته اند و بنابراین، تاکنون حتی یک واکسن مبتنی بر اسیدهای نوکلئیک در آزمایشات بالینی استفاده نشده است.

در رابطه با چرایی بی اعتمادی‌ها به این واکسن با دکتر بیژن شمس، عضو هیات‌ علمی دانشگاه به گفت‌و‌گو پرداختیم.

 دکتر شمس در خصوص بحث‌های مطرح شده در  استفاده از واکسن‌های ایرانی و خارجی کرونا گفت:در خصوص دوگانه واکسن ایرانی و خارجی باید چند نکته را مورد توجه قرار داد؛ باید به این موضوع توجه کنیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سوم فروردین ماه سال 99 در پیام تاریخی فرمودند نیروهای مسلح کشور باید نیم نگاهی به بحث بیوتروریسیم داشته باشند و اگر که فرض را بر بیوتروریسیم بگذاریم باید مطابق آن نیروهای مسلح وارد قصه شوند. با توجه به اینکه خیلی از کشورهای دیگر فرمایشات رهبر انقلاب را مورد تأیید قرار دادند و خودشان هم شروع کردند به تحقیق و تفحص کردند؛ اگر با این نگاه بخواهیم جلو برویم با این موضوع می توانیم بگوییم که اگر این بیماری کرونا را یک بیوتروریسیم در نظر بگیریم و با توجه به تحقیقاتی هم که کشورهای مختلف انجام دادند، باید نسبت به داروها و پروتکل های بهداشتی سازمان جهانی بهداشت هم باید با احتیاط بیشتری برخورد کرد.

وی افزود: تا ما تحقیق و تفحص قوی نداشته باشیم نمی‎توانیم به سادگی به واکسن‌های خارجی اعتماد کنیم. در طول چند ماه گذشته سازمان جهانی بهداشت در تناقضات بسیار زیادی در استفاده از الکل و یا کلر برای مهار این ویروس در سایت رسمی خود منتشر و رد و در نهایت رسما اعلام کرد که این موارد نه تنها برای کاهش زنجیره انتقال این ویروس کمک نمی‌کند بلکه سطح ایمنی فرد را پایین می آورد و زمینه ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد. این سازمان جهانی که این خطا و دیگر خطاهای فاحش را داشته است، امروز می‌تواند متولی تولید واکسن در دنیا شود؟ تناقضاتی در این زمینه داریم که سازمان جهانی بهداشت زیر نظر سازمان های آمریکایی کار می کند و برخوردهای دو گانه ای هم در جاهای مختلف داشته است. این تناقضات می تواند زمینه بی اعتمادی ما را به پروتکل های سازمان جهانی بهداشت را فراهم کند. چند نکته حائز اهمیت است که واکسن‌های خارجی که توسط سازمان‌هایی مانند آمریکا و تحت نفوذ این کشورها هستند را ساختند، در نظر بگیریم این کشورها طبیعتاً با نگاه استبکاری به دنیا می‌نگرند و در ساخت داور هم چنین موضوعاتی داشتند که در ابتدا داروهایی که می ساختند را چندین سال در کشورهای دیگر تست و آزمایش می کردند و بعد از آن برای کشور خود استفاده می کردند. با این نگاه اگر بخواهیم نگاه کنیم واکسنی که به دست کشورهای استکباری ساخته می شود از نظر ما قابل اعتماد نیست.

این استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد: در کشور ما دو نوع واکسن در حال تولید است؛ واکسنی که توسط وزارت بهداشت و سرپرستی دکتر محرز  در حال انجام است که طبق صحبت‌های وزیر بهداشت، کاملا طبق نظر سازمان جهانی بهداشت انجام می شود. یک واکسن دیگر توسط وزارت دفاع با نام سپند کاملا با ژنتیک و پروتکل های ایرانی بدون در نظر گرفتن سازمان جهانی بهداشت در حال ساخت است. سپند سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی زیر نظر وزارت دفاع و به سرپررسی شهید فخری زاده بود.  زمانی که در حوزه دفاعی زیستی در مراحل پیش تست دوم کار انجام شده، دشمن وارد شده و ایشان را شهید کرد تا خللی را در مسیر ساخت واکسن کرونا ایجاد کند.

 شمس همچنین عنوان کرد: طبق اذعان رئیس جمهور چین، آنها تواسته‌اند با طب سنتی خود این ویروس را کنترل و محار کنند.  چینی‌ها با اتکا به ظرفیت‌های طبی خود توانستند شش ماه است که این ویروس را محار کنند. چرا ما  از ظرفیت های طب سنتی خود برای محار این ویروس استفاده نمی‌کنیم؟ این انتقاد به ستاد ملی کرونا وجود دارد که کاملا تحت نظارت سازمانی جهانی بهداشت فعالیت می‌کند. در فرمایشات رهبری معظم انقلاب دفاع همه جانبه را داشتیم که در این نوع دفاع، دفاعی فرهنگی، نظامی و زیستی است و شهید فخری زاده پرچمدار در حوزه دفاع زیستی بود.

انتهای پیام/

صاحب نیوز

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.